Jannika massör

priser och tankar om pengar

 

Vad kostar det?

Här nedan följer några prisförslag. Det är inte vad jag “tar för att massera” utan priser som, utifrån min utgångspunkt, känns rimliga. Om just pengar inte är ett av dina problem så får du gärna betala enligt prislistan.

Men så är det ju så att en hundralapp för den ena inte är lika mycket som en hundralapp för den andra. För någon är hundra kronor en liten bråkdel av kontot för livets guldkant. För någon annan motsvarar det istället matkassan för flera dagar.

Dethär har jag funderat mycket på. Jag vill inte nöja mig med att massera bara den som har råd. Jag vill inte försumma ett vackert möte bara för att det saknas just pengar. Jag vill helst ge massage till dem som bäst behöver det, och visst händer det att behov sammanfaller med resurser, men oftare än så gör de inte det.

Så jag har bestämt att prova mig fram med flexpriser:
Om du känner att massage verkligen skulle göra skillnad för dig eller för någon du bryr dig om så är det dig jag vill komma i kontakt med. Har du råd med de föreslagna priserna så är jag mycket tacksam, och har du inte det så tycker jag det vore inspirerande om du ville samla ditt mod och komma med ett eget förslag.
Kanske finns det något lägre belopp som känns mer rimligt med hänsyn till hur just du har det? Kanske kan man tänka sig något slags mängdrabattupplägg, t.ex. tillsammans med grannar och vänner? Eller kanske har du något annat du kunde dela med dig av, låna ut, fixa, bjuda på, för mig eller för någon annan som behöver det? (Se min önskelista för inspiration.)
Mitt primära intresse är inte att maximera min ekonomiska vinning utan att maximera mängden glädje och kärlek i världen. Hör av dig så får vi se vad vi kan hitta på!

kontakt@jannika.se

 

* * *

 

Med detta sagt följer här min ordinarie

Prislista

 

Jag arbetar helst med helkroppsbehandling, där jag lugnt och utan brådska uppmärksammar din kropp en bit i taget. Till avslutning en stunds avslappning och ett glas färskpressad juice. Detta brukar ta mellan en och en halv och två timmar, och för det tar jag

1100 kr

 

Jag är också öppen för andra lösningar: kortare behandlingar, fokus på någon speciellt ömmande del av kroppen (t.ex. spända axlar, nacke), behandling på energimassagestol, bokning av en sammanhängande tid när jag är tillgänglig (ex på företaget, öppna förskolan…) mm. Då har jag ett timpris:

800 kr/timme

 

För massage på annan plats än hos mig i Bromma: resetillägg 200-500 kr inom Storstockholm beroende på resans längd. Förbokningar för minst 4000 kr = inget resetillägg.

 

_________________________________________

Jag har F-skatt.