Jannika massör

Massör På Väg

Think outside the box!  

 

min massagebänk, som är lätt att ta med dit man vill vara

Massage handlar för mig om att skapa ljuvliga ögonblick. Ett specialintresse jag har är att söka sätt att göra detta i omständigheter och sammanhang där allting inte är som det brukar vara/borde vara/alltid har varit. Här följer därför ett antal förslag.

 

För dig som annars inte hade kunnat

Om du av någon anledning har svårt att ta dig till mig, t.ex. pga ålder, sjukdom, rörelsehinder eller småbarn, kommer jag gärna till dig. Då tar jag med all utrustning som behövs, så ställer vi upp bänken eller stolen hemma hos dig och så gör vi bästa möjliga av de förutsättningar som finns.

 

Gemenskap och hemma-spa

 Gemenskap och hemma-spa 

Slå ett gäng flugor i en smäll och bjud hem några goda vänner till en riktig gose-mojs-kväll: en enkel hälsosam lunch/middag, fotbad/bastu, omsorg om hår och naglar, och så massage. Boka mig i förväg så har ni massagemottagningen i rummet bredvid. Ingen restid, och i väntrummet idel ljuvlighet och goda vänner! 

 

energimassage

Talko med energimassage

I Finland finns ordet talko. Det betyder att man samlas hemma hos någon för att hjälpas åt med sånt där som är tungt, tråkigt, dyrt eller omöjligt  att göra ensam men som går som en dans när man är några stycken. Ursprungligen kunde det gälla sådant som att skörda, lägga tak, bygga bystuga eller klippa gräset åt en sjuk granne, men det kan också gälla sådant som att tvätta fönster, skura golv, skåp och lådor, måla, gräva, kratta, plantera, rensa garaget… Traditionen är att talkovärden som tack bjuder på något gott att äta och dricka. Eller varför inte t.ex. lite energimassage? En kvart per person, jag tar med energimassagestol, det krävs ingen avklädning, enkelt och behändigt!

 

 

Nu du, mamma!

Massage på öppna förskolan

Boka en dag med massör på öppna förskolan. Turas om att passa varandras barn så att ni kan gå ifrån en stund. Eller ha med barnet, hon eller han kan vara med och massera (tills det känns som att legoklossarna kanske ändå är mer spännande…) Jag är själv trebarnsmamma och har rik erfarenhet av att ha med barn i det jag gör.

 

Överraskningsinslag på bostadsrättsföreningens städdag

Energimassage kan också fungera som överraskningsbelöning t.ex. i samband med en gemensam städdag eller ett föreningsarrangemang. (Och dessutom är jag vissångerska, får man kanske fresta med ett tänkvärt standupcomedy-program och/eller lite medryckande allsång till kaffet?) 

För arbetsgivare

Massage är en utmärkt form av friskvård. Enkelt, avdragsgillt, och mycket uppskattat. Boka en dag på arbetsplatsen, sätt upp en bokningslista och bjud de anställda på helt eller delvis subventionerad massage.

 

Hör av dig!

kontakt@jannika.se