Jannika massör

min mottagning

 

 

foto: istockphoto.com

Min mottagning ligger centralt mitt i vardagen, hemma hos mig i min hyrestrea i Bromma (strax intill Beckomberga sjukhus). Här finns allt man kan behöva för ett gott människoliv, och alldeles särskilt finns här massagebänk, energimassagestol, värmefilt, varma stenar, skön musik, sköna dofter och gott om tid.

Oftast gör jag så att vi bokar en starttid, och så blir det en helkroppsmasage som får ta den tid det tar, vanligtvis mellan en och en halv och två timmar, inklusive en stunds avslappning efteråt och ett glas färskpressad juice. (Har du en tid att passa efteråt så går det naturligtvis bra att bestämma sluttid.)

 

foto: istockphoto.com

När man ligger sådär, har det skönt, slappnar av, upplever värme och omtanke, då har man chansen att låta saker hända också på insidan. Den processen är du välkommen att dela med mig om du vill. Livet har rustat mig till det man i många kulturer kallar för Wounded Healer: en person som, tack vare egna svåra erfarenheter och en lång process med att bearbeta dem, fått en ödmjukhet och en förmåga att lyssna med öppet hjärta. (Vill du läsa mer om detta kan du klicka här, det är en länk till min huvudsida.)

Så: om du vill har du möjlighet att ta vara på din stund på massagebänken också för en inre upplevelse: att berätta din historia, att bearbeta något som behöver uppmärksamhet, eller att alldeles förutsättningslöst lyssna efter vad ditt hjärta vill tala om för dig. (Självklart har du också möjlighet att göra tvärtom. Ofta händer det t.ex. att man somnar, och då är ju det i sin allra skönaste ordning.)

Det är Din stund, helt enkelt!

foto: vet inte varifrån bilden kommer, den finns på ett flertal sidor på nätet utan källhänvisning. Om du vet, hör av dig! Äras den som äras bör.